Velux

We gebruiken het internet allemaal als tool om informatie op te zoeken en prijzen en producten te vergelijken. Wij investeren dan ook veel tijd en geld om deze informatie op onze site en webshop voor u zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovendien willen wij u graag een passende aanbieding doen aan de hand van interessante acties en kortingen op VELUX dakramen, raamdecoratie en zonwering etc., die variëren van 23% tot wel 35% korting.

Bedenk wel dat de laagste prijs niet de beste deal hoeft te zijn. Wij leveren originele VELUX producten. Er zijn diverse aanbieders die producten voor dakramen leveren maar niet origineel VELUX zijn en ook niet de kwaliteit leveren die u bij VELUX standaard krijgt. Het is ook mogelijk om oudere generaties zoals de GGL 4 te vervangen. Kijk en vergelijk en wij zien uw bestelling graag tegemoet.

Velux verduisterende rolgordijnen

Het VELUX verduisterende rolgordijn is ideaal voor slaapkamers. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. De gordijnen lopen in nauwsluitende profielen zodat het daglicht effectief buiten wordt gehouden.

Velux buitenzonwering

De handmatig bediende VELUX buitenzonwering met haakjes kan compleet naar boven of beneden worden gelaten. Om de buitenzonwering in te stellen, opent u het raam en draait dit 180°. Vervolgens maakt u de zonwering vast of los aan/van de buitenhaakjes aan de onderlijst. Als u daarna het raam weer sluit, gaat de zonwering vanzelf naar onder of boven. Zodra de zonwering omlaag of omhoog is gedaan, kunt u het raam natuurlijk geheel naar wens openen of sluiten. Goed geschikt voor dakramen binnen handbereik.

De elektrische aandrijving met afstandsbediening en traploze verstelling heeft een afstandsbediening en is elektrisch aangedreven. VELUX buitenzonweringen op netstroom (MML) worden bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u de buitenzonwering openen, sluiten en op iedere positie stoppen.

Met het optionele VELUX ACTIVE with NETATMO-systeem, heeft u de mogelijkheid om de buitenzonwering via een smartphone of tablet te bedienen. Wanneer u geen elektrisch VELUX dakraam hebt, maar wel een elektrisch aangedreven gordijn wilt, kunt u gewoon een KUX 110 aan uw bestelling toevoegen. De raamdecoratie kan zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde geïnstalleerd worden.

About the author

Carice van Houten

View all posts