Fitnessapparaat kopen

Fitnessapparatuur is een verzamelnaam voor alle apparaten die je helpen bij jouw cardio- of krachttraining. Bij Gorilla Sports bieden wij vele verschillende fitness apparaten aan en kun je dus eenvoudig een fitnessapparaat kopen.

Zowel voor professioneel fitnessapparatuur als voor fitnessapparatuur voor thuis ben je bij Gorilla Sports aan het juiste adres: crosstrainers, hometrainers, roeitrainers, loopbanden, airbikes, recumbent bikes en spinningbikes.

Fitness toestellen om in vorm te blijven

Er zijn veel meningen over hoeveel beweging een mens per week zou moeten krijgen. Wij stellen dat je per dag 30 minuten matig intensief moet bewegen en twee keer per week 60 minuten hoog intensief moet bewegen.

Waarschijnlijk is dit laatste in de meeste gevallen niet haalbaar met een simpele fietstocht naar het werk. Om het restant van jouw bewegingstijd op te vangen is het verstandig om een fitnesstoestel voor thuis te kopen.

Zo heb je zelf, in een vertrouwde omgeving, de controle over de hoeveelheid wekelijkse lichaamsbeweging. Verder is het natuurlijk altijd lekker om een uurtje te sporten en je hoofd leeg te maken als je bijvoorbeeld een drukke dag hebt gehad op het werk. Het voordeel van een fitnessapparaat in huis is dat je kunt trainen wanneer het jou uitkomt en niet naar de sportschool hoeft te rijden.

About the author

Carice van Houten

View all posts