Maxi Cosi autostoel

Maxi-Cosi is al 25 jaar een begrip op het gebied van veilig vervoer van kinderen in de auto. Niet voor niets wordt er in de volksmond heel vaak gesproken over de “Maxi-Cosi”, terwijl dit toch echt een merk betreft in plaats van een algemene benaming voor een baby-autostoeltje!

Naast veiligheid spelen ook technologische innovatie, kwaliteit en design een belangrijke rol in de ontwikkeling van alle Maxi-Cosi producten, die uitstekende resultaten boeken in de tests met betrekking tot de Europese veiligheidseisen.

De Maxi-Cosi autostoeltjes zijn uitgesplitst in categorieën, afhankelijk van leeftijd en gewicht. Bekijk ook eens het bijpassend bevestigingssysteem om de autostoeltjes gemakkelijk en veilig te installeren in je auto. De gehele collectie van Maxi-Cosi autostoeltjes vind je bij Baby-Dump voor gegarandeerd de laagste prijs!

Om een Maxi-Cosi te bevestigen, moet je kijken wat voor auto je hebt. Het onderstel (base) van de Maxi Cosi autostoel moet je bevestigen. Dit kan door middel van gordels of Isofix. Op de site van Maxi-Cosi kun je zien of jouw type auto geschikt is voor de Maxi-Cosi.

Isofix

Isofix is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor de bevestiging van kinderzitjes in auto’s. Het is een simpele en snelle manier om een stoeltje goed te bevestigen zonder dat je gebruik hoeft te maken van autogordels.

Bijna alle nieuwe auto’s hebben een Isofix-systeem. Sinds november 2012 is een Isofix- en Top Tether-bevestigingspunt verplicht bij nieuwe automodellen. Sinds november 2014 moeten alle nieuwe auto’s die verkocht worden Isofix- en Top Tether-bevestigingspunten hebben.

About the author

Carice van Houten

View all posts