Electrice vouwfiets

Met een electrice vouwfiets wordt alles makkelijk bereikbaar op vakantie. Als je van plan bent om dit jaar naar de Middellandse Zee of richting het Gardameer in Italië, dan is het een electrische vouwfiets ook heel handig is voor op de camping.

Zo kun je eenvoudig in de ochtend lekker op je gemak een vers stokbroodje halen bij de campingwinkel of fiets je zo het dorpje in voor een kleine boodschap. Echt ideaal dus voor op vakantie.

Over CitySmartBike

CitySmartBike is dé elektrische vouwfiets van Nederland. Onze e-bike’s zijn kwalitatief hoogstaand en zorgen voor een unieke fietsbeleving. In tegenstelling tot andere landen is in Nederland de elektrische vouwfiets nog niet of nauwelijks doorgebroken.

CitySmartBike V.O.F. is in 2017 opgericht om Nederland kennis te laten maken met slim elektrisch fietsen. Met ons concept en e-bike waarbij wij duurzaamheid en stevigheid combineren, bieden wij het beste van twee werelden: intelligentie en comfort.

About the author

Carice van Houten

View all posts