Windows 7 home premium kopen

Licentie software, wat houdt dit nu eigenlijk precies in? In de meeste gevallen heb je geen software gekocht indien je het pakket in huis hebt. Maar wanneer je de kleine lettertjes in de voorwaarden leest, dan merk je dat je alleen het recht hebt gekocht om de software te mogen gebruiken.

Dit is logischer dan het klinkt, want wanneer je letterlijk de software zou kopen, dan heb je het recht op de broncode van de software. Je kunt bijvoorbeeld dan Microsoft Office kopen en de software onder je eigen naam verkopen. Dat zou niet helemaal de bedoeling zijn van de softwarereuzen.

Vandaag Windows 7 home premium kopen

De webwinkel Softwarelicense4u verkoopt zeer goedkope software licenties. Het enige wat je hoeft te doen is de software bestellen en je ontvangt een software licentie in de mail.

Met deze licentie kun je dan eenvoudig de versie downloaden en activeren. Binnen een paar minuten heb je dus zo software op je laptop geïnstalleerd. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan de website van Softwarelicense4u waar je eenvoudig Windows 7 home premium kopen kunt.

Bron: https://softwarelicense4u.com/nl/windows-7-professional-32-64bit-licentie-nederlands

About the author

Carice van Houten

View all posts