Goedkope vlonders


De goedkope vlonders kunnen vaak voor een groot deel de sfeer in je tuin bepalen. Wat veel mensen niet weten is dat hardhout een duurzame houtsoort met een warme uitstraling is.

Daarom is het ook niet zo gek dat er veel mensen zijn die voor een houten terras of een terras met hardhouten vlonderplanken kiezen. Daarnaast kun je de hardhouten vlonderplanken ook gebruiken voor een mooi houten balkon- of dakterras.

Voordelen vlonderplanken van Hardhoutdiscount

Hoe meer je besteld, hoe lager de transportkosten zijn. Dit lijkt logisch, omdat het vaste lage bedrag natuurlijk verdeeld wordt over de hoeveelheid vlonder planken jij besteld. Maar wij bieden al vanaf € 900,- een gratis levering aan. Je hebt zelf geen omkijken naar het transport.

Ga jij je vlonder planken offline kopen en dat zal je ook altijd een oplossing en kosten moeten maken om de planken veilig en snel thuis te krijgen. Doordat ons bedrijf vele online orders aanneemt, kan de logistiek simpel geregeld worden. Wel zo efficiënt en milieuvriendelijk. Als je voor 12.00 uur jouw vlonder planken online besteld, heb je ze meestal de volgende werkdag al in huis.

About the author

Carice van Houten

View all posts